Optreden van Edward en Doofpit

We vieren ons tienjarig bestaan met een reeks optredens. Op zaterdag 20 november gaan we rocken in het West-Vlaams met de lokale groepen Doofpit (groep van Kris) en Edward.

Boondocks, Babel, Viva Vendetta, Sutrastore, Sugarplum… Misschien kende je ze wel? Bands die elkaar onderweg wel eens tegenkwamen. Ze vonden elkaar best wel goed en nu zijn ze Edward! Eerst Engelstalig en in volle overgang naar ’t Westvloams. De muziek is niet te vatten in een hokje. Ze drijft op etherische, sfeervolle keyboards, “impossible” guitarparts, bloedmooie zangmelodieën, geruggesteund door een solide ritmesectie. Melodieuze ingenieuze “pop” met een knipoogje naar de jaren tachtig. Luister, hoor, maar vooral… geniet!

edward

Het voorprogramma wordt verzorgd door Doofpit, de groep van brouwer Kris. Na reeds jaren samen gespeeld te hebben, besloten deze vier muzikanten in 2020 om het over een andere boeg te gooien en samen hun eigen muziek te maken. Doofpit was geboren! Het moest rocken, opwindend zijn en in de eigen taal: Westvlams. Stevig gitaarwerk werd gecombineerd met een vleugje humor en de occasionele mijmering over heden en verleden. Komt alles nog goed? Moet die hedendaagse muziek echt zo depressief zijn? Doofpit brengt het antwoord!

doofpit 

Tickets kosten 10 euro en zijn enkel verkrijgbaar via de webshop.

Deuren open om 19u30. Start optredens om 20u15.